Τα νέα μας

17/01/2021

Η Kardex Remstar αποκτά μερίδιο της SUMOBOX AB

Με την προσθήκη της SUMOBOX, η Kardex Remstar παρουσίασε μια νέα σειρά κιβωτίων αποθήκευσης, ειδικά σχεδιασμένων για το Shuttle Vertical Lift Module (VLM): το VLM Box. Η τμηματική σχεδίαση παρέχει ευελιξία σε ύψος, πλάτος και βάθος, επιτρέποντας στο VLM Box να παρέχει περισσότερες επιλογές για την αποθήκευση αγαθών και βελτίωση της οργάνωσης.

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν αυτά τα κιβώτια επωφελούνται μεγαλύτερης ακρίβειας αποθεμάτων, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο δαπανηρών λαθών συλλογής. Το VLM Box εξασφαλίζει επίσης την αποθήκευση αντικειμένων σε ασφαλές μέρος, ελαχιστοποιώντας έτσι τον αριθμό των κατεστραμμένων προϊόντων. Επιπλέον, η προσαρμοστικότητα αυτών των κιβωτίων σημαίνει ότι καθώς οι απαιτήσεις των πελατών αλλάζουν και αναπτύσσονται, τα κιβώτια μπορούν και αυτά εύκολα να προσαρμοστούν.

Για τους πελάτες της Kardex Remstar που χρησιμοποιούν τις λύσεις κάθετης ανύψωσης, το νέο VLM Box παρέχει αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης μέσω της καλύτερης οργάνωσης αποθηκευμένων προϊόντων στα ταψιά αποθήκευσης. Το VLM Box διανέμεται αποκλειστικά από την Kardex Remstar.

Ο Johan Wingård, Διευθύνων Σύμβουλος της SUMOBOX AB, δήλωσε: "Οι δυναμικές λύσεις αποθήκευσης και ανάκτησης προσφέρουν περισσότερο διαθέσιμο χώρο, βελτιωμένη παραγωγικότητα συλλογής και υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας αποθεμάτων, και ουσιαστικά αποτελούν τον λόγο ανάπτυξης της SUMOBOX. Τα εξαιρετικώς αποδοτικά και τμηματικά κιβώτια αποθήκευσής μας αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για αυτά τα συστήματα και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν ηγέτη του χώρου.

SHARE:

Τοποθεσία Εγκαταστάσεων

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Arion Athens

18, Krokeon & Polykratous Str.
104 42 Athens (GR)

DRIVE ME

Arion Thessaloniki

289, Monastiriou
546 28 Menemeni Salonica (GR)

DRIVE ME